Gebruikersonderzoek, ergonomie en frequente testen met mockups op mensen zijn standaard ingrediënten in ons ontwerpproces.


Mensgericht industrieel design

Het creëren van zinvolle producten is een krachtig hulpmiddel om mensen te helpen om met uw producten hun dagelijks leven te verbeteren. En het is een krachtig middel om uw bedrijf duurzaam te versterken.
Het ontwerpen van zinvolle producten werkt in twee richtingen. U helpt mensen een hogere kwaliteit van leven te bereiken door het ontwikkelen van zinvolle product en door dit te doen zal dat ook positieve zakelijke effecten hebben. Het helpt om nieuwe markten te openen, het voegt nieuw intellectueel eigendom toe aan uw bedrijf, het kan uw bedrijf duurzamer maken of helpt om een betere klanttevredenheid te bereiken.

 

Hoe zinvol product design interessante zakelijke kansen oplevert

Philips ActiveLink 2.0

medisch design, philips, wearable
Mensen helpen om gezonder te leven
Deze wearable daagt mensen uit die kampen met overgewicht of de hele dag zitten. Het helpt hen om meer te bewegen, vaker de trap te nemen en een betere conditie te krijgen.
Nieuw partnerschap
Het product bracht een nieuw partnerschap voor Philips met WeightWatchers, een nieuw en grote verkoopkanaal in de Verenigde Staten.

Potok Bio-Inactivation 300

medisch product design, lucht behandeling apparaat, product design
Absoluut schone lucht maken
De Potok bio-inactivatie apparaten zijn medische apparaten die een omgeving van absoluut schone lucht maken voor tandartsen of artsen, door het vernietigen van 99,8% van virussen, bacteriën en schimmels in de lucht.
Openen van nieuwe internationale markten
Het product opende nieuwe markten voor Potok in de EU. We vertaalden Potok's high-end ruimte-technologie voor luchtbehandeling die werd gebruikt in het ISS ruimtestation in een lijn van medische producten.

TÜV Sonovation TOFD

text
Service engineers helpen om veiliger te werken
Het TOFD ultrasoon meetinstrument helpt service engineers van TÜV om de kwaliteit van lassen te controleren in extreme klimatologische omstandigheden op een veiligere en meer ergonomische manier.
Betere communicatie van de kwaliteit
Het nieuwe ontwerp helpt niet alleen de service engineers om sneller, veiliger en nauwkeuriger te werken, maar communiceert ook veel beter de kwaliteit van het instrument door zijn uitgekiende vorm, materialen en de integratie van sensoren. Dat helpt om het vertrouwen van klanten te krijgen.

Zeleritaz DWS Z1 inline skate wiel

intellectueel eigendom, sport product, industrieel ontwerp, product design
Mensen uitdagen beter te presteren en meer te sporten
Door het ontwikkelen van een nieuwe set inline skate wielen waarbij de banden in een ogenblik gewisseld kunnen worden, helpt Zeleritaz Racing Sports mensen om meer te bewegen, hogere sportieve prestaties te behalen en biedt een ecologisch duurzame oplossing.
Ecologische oplossing, nieuw business model
De velg is gemaakt van een zeer hoogwaardig aerospace aluminium, dat vele jaren meegaat. De band is een recyclebaar vervangingsdeel. Dit zorgt voor meer klantloyaliteit en biedt een veel goedkopere vervanging van banden dan het wisselen van totale wielen.

Aanmelding Design Magazine

Ontvang nu ook gratis ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Ontvang ons Playbook

Vul het onderstaande formulier in en we sturen u het Bluelarix Playbook. Daarin staat in detail beschreven hoe het is om samen te werken.

Als u wilt dan kunnen we ook een gesprek opstarten en brainstormen over uw project.

Naam:

Vul aub uw naam in.
Email:

Vul aub een geldig email adres in.
Bedrijfsnaam:

Vul aub uw bedrijfsnaam in.
Over uw project:

Please let us know your message.Geef aub de code om het formulier te versturen.


Bent u klaar om het leven van mensen positief te veranderen met industrieel design?

Wij kunnen als product design buro uw bedrijf helpen om omzet te genereren met hoogwaardige nieuwe producten die een positieve bijdrage leveren in het leven van mensen.
Onze werkwijze en aanpak van industrieel design en productontwikkeling is uniek. De basis is een solide design strategie en core meanings, gevolgd door een uitgebreide ervaring in ergonomie, high-end styling en robuuste product engineering. De resultaten zijn eerlijke producten, met focus en een krachtig positief verhaal.

Wij werken samen met moedige bedrijven, van start-up tot multinational.

Werken met ons ontwerpbureau is anders.


contact

Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
The Netherlands
+31 20 820 22 11

Bilker Allee 217
40215 Düsseldorf
Deutschland
+49 211 3876 9312


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

bluelarix product design on facebookmaandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Privacy Verklaring

referenties

starten

Als u overweegt om met ons te werken, dan is de volgende stap eenvoudig. Vraag ons Playbook aan en lees meer hoe we partners kunnen worden. Als u al iets vertelt over uw project, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op.

Ontvang ons Playbook


Wilt u eerst een NDA tekenen, stuur ons dan een mailtje, dan sturen we u onze NDA toe.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.