Laten we kennis maken

Als u een project met ons wilt bespreken, meer informatie wilt over ons bureau of meer wilt weten over het ontwerpproces, neem dan gerust contact met ons op.
We kunnen praten over onze mogelijkheden, aanpak en proces. En we kunnen checken of wij de juiste partner voor het project zouden zijn.
 
 
Andreas Knol

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mats Hellman

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
De eerste stap is om het onderstaande formulier in te vullen of om ons te bellen en iets te vertellen over uw design behoeften.

We zullen u daarna een eerste project scope en budget indicatie geven, u uitnodigen voor een gesprek en een gedetailleerde offerte maken. 
 

Onze studio in de Kromhouthal

Ons industrieel ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.
 
 

Colofoon

Bluelarix Designworks LTD
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Registratie numner:
01118440

BTW nummer:
NL817648331B01

ING Bank Amsterdam
NL12 INGB 0003086829
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Aanmelding Design Magazine

Ontvang nu ook gratis ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Volgende stap: vraag om ons Playbook

Als u op zoek bent naar een design partner die kan helpen om krachtige innovaties te realiseren voor uw onderneming, dan is ons Playbook een goede start om kennis met ons te maken.

Als u het formulier invult, dan sturen we het per email toe.

 1. Naam:
  Vul aub uw naam in.
 2. Email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 3. Bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 4. Over uw project (optioneel):
  Please let us know your message.

Product design, visionaire creativiteit, ontwrichtende innovaties

In de loop van de jaren hielpen we grote en kleine ondernemingen met industrieel design en productontwikkeling van vele nieuwe sportproducten, medische apparatuur, consumentenproducten en professionele tools.
Veel van onze producten worden succesvol wereldwijd ingezet, een aantal wonnen prijzen zoals ISPO en Red Dot.

De manier waarop we industrieel design en productontwikkeling inzetten is getest in tientallen projecten. We testen met gebruikers, zetten krachtige design en psychologie tools in en komen tot een solide design strategie. Dat geeft meteen focus en houvast.

We betrekken uw team vanaf het eerste stadium met 'kijkje-in-the-keuken' sessies waarin we beslissingen nemen als gelijkwaardige partners op basis van functionele mockups, industrieel design vorm studies, engineering oplossingen en ergonomisch onderzoek.

Dat leidt niet alleen tot goed industrieel design, maar communiceert vooral de strategische kernwaarden van uw onderneming.


contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Privacy Policy
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties