Ontdek onze industrieel design diensten

innovation made


Wij helpen u graag om geweldige nieuwe producten te ontwikkelen. Op basis van een sterke strategie, mensgerichte aanpak en robuuste engineering.

Volledige industrieel design projecten

U kunt ons betrekken bij volledige industrieel design en productontwikkeling projecten, vanaf het prille begin van design strategie en concept design, tot en met productontwikkeling, hoogwaardige engineering, prototyping, testen, certificeringen en voorbereiden voor productie.

Lees meer over een volledig product design project

Of delen van het proces

U kunt ons ook als partner inschakelen op delen van het industrieel design proces, om bijvoorbeeld een design strategie te ontwikkelen voor uw project of ergonomische of functionele optimalisaties door te voeren op een bestaand product.
Meld u aan voor ons gratis Design MagazineOntvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.product design met visionaire innovatie

Onze aanpak is getest in tientallen projecten. Om goed design en visionaire innovatie te creëren zetten we krachtige design- en psychologie tools in, maken we solide design strategieën en bouwen een sterk partnerschap met uw team.

Als u een project met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u om nieuwe producten te ontwikkelen.

innovation made

contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Privacy Policy
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties