Ontdek onze industrieel design diensten

innovation. made.


Wij helpen u om geweldige nieuwe producten te ontwikkelen. Op basis van een sterke strategie, mensgericht en robuuste engineering.

Volledige design projecten

U kunt ons betrekken bij volledige industrieel design en productontwikkeling projecten, vanaf het prille begin van design strategie en concept design, tot en met productontwikkeling, hoogwaardige engineering, prototyping, testen, certificeringen en voorbereiden voor productie.

Of delen van het proces

U kunt ons ook als partner inschakelen op delen van het proces, om bijvoorbeeld een design strategie te ontwikkelen voor uw project of ergonomische of functionele optimalisaties door te voeren op een bestaand product.
 
 
Design strategie vormgeving tool

Design: niet een kwestie van smaak, maar van strategie

Wij zijn van mening dat de toekomstige vormgeving van een product niet een kwestie is van smaak, maar een strategische richting, die we vastleggen met de Design Strategie. Op basis van kern betekenissen, gebruikerobservaties en onze styling tool serveren wij u een vormgevingsrichting die zowel de waarden en ambities van uw bedrijf communiceren, evenals de betekenis die een gebruiker aan het product zal geven.

 

Meld u aan voor ons gratis Design MagazineOntvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.product design met visionaire innovatie

Onze aanpak is getest in tientallen projecten. Om goed design en visionaire innovatie te creëren zetten we krachtige design- en psychologie tools in, maken we solide design strategieën en bouwen een sterk partnerschap met uw team.

Als u een project met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u om nieuwe producten te ontwikkelen.

innovation. made.

contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Privacy Policy
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties