Innovatieve oplossingen, die een positieve bijdrage leveren in het leven van mensen.
 
 

Ontdek onze industrieel design diensten

Wij helpen u om geweldige nieuwe producten te ontwikkelen. Op basis van een sterke strategie, mensgericht en robuuste engineering.

Volledige design projecten

U kunt ons betrekken bij volledige industrieel design en productontwikkeling projecten, vanaf het prille begin van design strategie en concept design, tot en met productontwikkeling, hoogwaardige engineering, prototyping, testen, certificeringen en voorbereiden voor productie.

Of delen van het proces

U kunt ons ook als partner inschakelen op delen van het proces, om bijvoorbeeld een design strategie te ontwikkelen voor uw project of ergonomische of functionele optimalisaties door te voeren op een bestaand product.
 
 
inzicht, design strategie, betekenis, design proces

Design Strategie

We bestuderen grondig de kern-betekenis, gebruikers, gebruikstoepassingen en design styling voor een nieuwe oplossing of product, met behulp van onderzoek en creatieve tools, wat leidt tot een stevig design strategie document.
systeem design, systeem ontwerp

Functioneel ontwerp

Of we een medisch product, hoogwaardig sportproduct of een complex professional product ontwikkelen, het testen van de functionaliteit met een proof of concept in een zeer vroeg stadium is belangrijk.
concept design, schetsen, nieuwe concepten

Concept Ontwerp

Handschetsen, het creëren van snelle mockups, testen met gebruikers en in ons team, digitale presentatie schetsen en hoge kwaliteit automotive 3D surface modeling vormen de kern van ons concept design proces.
interactie design, interface design

Interactie Design

Parallel met het concept ontwerp creëert ons team interactie schema's en werkt aan usability, ergonomie en ontwerpt interfaces.
product engineering, 3D CAD engineering, product ontwikkeling

Engineering en Ontwikkeling

Functionaliteit en kwaliteit zijn van groot belang om goede producten te creëren, daarom bieden wij high-end product engineering, met CAD surface modelling, FEM analyses, Design for Manufacturing, prototype testen volgens veiligheidsnormen en ondersteuning bij certificeringen.
prototyping, testen, iteraties

Prototypes & Iteraties

Prototyping en testen is een continu proces tijdens een ontwerp project om de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid te controleren. Wanneer de vorm, functionaliteit en interactie goed zijn, dan zijn de bestanden klaar voor de uiteindelijke engineering optimalisaties bij een productiebedrijf.
transport design, bouwmachine design, landbouw machine design, trein design, tram design

Design van commerciële voertuigen

Wij ontwerpen en ontwikkelen commerciële voertuigen, nieuwe interieur en exterieur delen voor bouwmachines, landbouwmachines, treinen en trams met Class A surface modeling, hoog ergonomisch niveau en innovatieve nieuwe oplossingen.
medical design, medical engineering, medisch ontwerp, medisch design, medesign

Medisch Design

Wij ontwerpen en ontwikkelen semi-medische en medische apparaten, producten voor persoonlijke gezondheid, producten voor ouderenzorg en revalidatie, inclusief ondersteuning op het gebied van medische certificering.
 
 
Design strategie vormgeving tool

Design: niet een kwestie van smaak, maar van strategie

Wij zijn van mening dat de toekomstige vormgeving van een product niet een kwestie is van smaak, maar een strategische richting, die we vastleggen met de Design Strategie. Op basis van kern betekenissen, gebruikerobservaties en onze styling tool serveren wij u een vormgevingsrichting die zowel de waarden en ambities van uw bedrijf communiceren, evenals de betekenis die een gebruiker aan het product zal geven.

 

Meld u aan voor ons gratis Design MagazineOntvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.product design met visionaire innovatie

De manier waarop we product design en productontwikkeling inzetten is getest in tientallen projecten.
Om goed design en visionaire innovatie te creëren testen we met gebruikers, zetten krachtige industrieel design en psychologie tools in en maken een solide design strategie.

Als u een project met ons wilt bespreken, of als u meer informatie wilt over ons ontwerpbureau of ons ontwerpproces, neem dan contact met ons op.

Enjoy the innovation!


contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Privacy Policy
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties