Vacatures


vacature senior industrieel ontwerper

Ben jij een allround industrieel ontwerper met een aantal jaren ervaring? Wil jij graag met ons team werken aan het ontwerpen van gave sport en medische producten, professionele tools en mobiliteitsoplossingen?
We groeien, daarom zoeken we een senior industrieel ontwerper om ons team te versterken bij het vormgeven en ontwikkelen van nieuwe producten en projecten te trekken.
Wij kiezen design projecten waarbij daadwerkelijk sprake is van vernieuwing, van echte innovatie. Producten die een verbetering inhouden voor mensen die het gaan gebruiken. Daarbij spelen zowel ergonomie, vormgeving, ontwikkeling en strategie een grote rol.


Wie zoeken we?

We zoeken een ontwerper met een aantal jaren ervaring, het liefste iemand die ook een paar jaar het ritme van een industrieel ontwerpbureau heeft meegemaakt. In het kort:
  • je hebt een diploma industrial design op TU of HBO niveau
  • intussen heb je zo'n 7 - 10 jaar werkervaring, de laatste jaren werk je bij voorkeur bij een ontwerpbureau
  • je bent goed in vormgeven, vormstudies en conceptueel neerzetten van nieuwe producten
  • daarbij hou je ook erg van het ontwikkelen van het concept tot een functioneel en maakbaar product
  • je bent goed in het maken van hoogwaardige 3D surface modellen
  • regelmatig ben je in de werkplaats te vinden om concept oplossingen quick en dirty te testen
  • je hebt ervaring met het detailleren van producten in SolidWorks 3D CAD
  • je hebt ervaring met het leiden van complexe design projecten

Wat bieden we je?

Ten eerste krijg je een belangrijke rol in een professioneel team van 7 ontwerpers. Je zult samen met 3 andere senior ontwerpers betrokken zijn bij meerdere projecten tegelijkertijd, contacten onderhouden met klanten en leveranciers, beslissingen maken over zowel de projecten als bedrijfsvoering. We zijn een idealistisch team, open en met een duidelijke mening.

We geloven heel erg in het continue verbeteren van onze eigen processen, stap voor stap, steeds kleine verbeteringen doorvoeren die zich hebben bewezen. Maar ook experimenteren met veranderingen in ons ontwerpproces waarvan we denken dat die een verbetering zouden kunnen zijn. Je wordt uitgenodigd om daar een actieve rol in te spelen.

We bieden projecten die verder gaan dan alleen vormgevingsoefeningen, maar daadwerkelijk zowel nieuwe ergonomische oplossingen, nieuwe vorm, nieuwe technische oplossingen betekenen. Echte innovatie.

Over een paar weken gaan we onze identiteit wijzigen, er komt een nieuwe naam en een nieuw logo. Het verhaal van ons bedrijf wordt beter, duidelijker. Met nog meer ruimte voor ontdekking en experiment. Jou inbreng zal helpen om onze processen de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen.

Denk je dat je goed past bij ons?

Stuur dan je portfolio in PDF formaat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Andreas. Als je graag eerst wilt bellen, dan kan dat op 06 1888 0568.


Vanwege wetgeving kunnen we alleen sollicitaties accepteren van mensen die in het bezit zijn van een geldig EU paspoort.
Due to legislation we can only accept applications from people that hold a valid EU passport.

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Playbook.contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Disclaimer & Copyright
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties