De volgende stap: ons Playbook


Misschien droomt u van het maken van groenere producten, een radicale verbetering van de ergonomie van uw product of het creëren van een nieuwe lijn goed ontworpen producten.

Over resultaten krijgen met innovatie

Ons Playbook is een goede eerste stap. In de eerste plaats zijn het aantekeningen van een aantal projecten en laat zien hoe we onze klanten hielpen om innovatie te creëren.

Het playbook vertelt over onze identiteit, wat zeer belangrijk is wanneer we partners in innovatie zouden worden. Het verhaal gaat over inspiratie, over hoe we uw team op het juiste spoor houden, over het hebben van een mening en een duidelijke strategie. Over hoe wij helpen om producten te ontwikkelen die goed zijn voor mensen en het proces van productontwikkeling versnellen.

Het vertelt ook hoe we samenwerken met uw team. Over onze unieke look-in-de-keuken-sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, risicomanagement en focus.

Als u formulier hieronder invult dan sturen wij het playbook per email.


Ontvang ons Playbook

  1. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  2. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  3. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.

Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Playbook.contact

BLUELARIX DESIGNWORKS
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
 
T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
maandag - vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Disclaimer & Copyright
 
 
 
 

 

bluelarix product design on facebook

 

 

referenties